Butikk

Utstyr:


I Bardu har vi en velassortert utstyrsbutikk, med alt av utstyr og sportsartikler til hund og katt til konkurransedyktige priser, samt litt til andre dyr. Vi har også et godt utvalg av pleiemidler.

Stacks Image 8
På Sjøvegan har vi et lite utvalg av de mest vanlige produktene. Har du ikke mulighet til å besøke butikken vår i Bardu, men vet hva du skal ha, så kan vi ta med ned.

Er du ute etter noe spesielt som ikke fins i butikken? Spør oss, vi kan skaffe det meste.

Du ser et lite utvalg fra vår velutstyrte butikk i Bardu lenger ned på siden.
Fór:

I hyllene har vi også et variert sortiment av kvalitetsfór og helsekost til hund og katt. Vi anbefaler Hill´s, høykvalitetsfór tilpasset hunden eller kattens alder, livsstil og helsetilstand. I tillegg har vi Specific og Royal Canine. Vi har et stort utvalg av disse fòrtypene med høy kvalitet.

Kosttilskudd, fiskeoljer og vitaminer finner du også. Godbiter og tyggebein fins i et stort utvalg. Vi har fór på lager både i Bardu og på Sjøvegan.

Stacks Image 17
Stacks Image 21

Flere typer fiskeoljer og fórtilskudd, melkeerstatning og nyfødtprodukter, øre- og forhudsrens, luktfjerner, løpetidsbeskyttelse m.m.. Bur og senger til hund og katt i mange farger og fasonger. Kløv og seler, band og mye annet nyttig og spennende.